Email Bloglovin Twitter Pinterest Goodreads

Frisk pasta med laks og rejer

Lige siden jeg var på Fisketorvet med Mia Malene, hvor vi fik den bedste pastaret ever, har jeg gået og sukket efter at få den igen. Det vil dog hurtigt blive dyrt at tage ud og spise hver eneste gang mine crawings siger “pasta!”. :blink: Så jeg har gået og luret på utallige opskrifter og ikke fundet noget der ligner fuldstændig … Men denne her kom forbløffende tæt på den originale og mums siger jeg jer. :love: Men pas på; det bliver vanedannende! :mad:

Ingredienser: 250 gram frisk pasta, 1/4 ds stor tomatpuré, 1/4 fløde, salt og peber efter smag, 1/4 citron, 2 laksefilleter, 200 g store rejer

Fremgangsmåde: Læg laksen i et ildfast fad med lidt vand og drys med lidt salt og peber. Damp fisken i ovnen i ca. et kvarter ved 200 grader. Den skal falde fra hinanden, når du stikker i den med en gaffel, men ikke nå at blive tør.
Imens laksen i er ovnen skal rejerne evt. tøes op og/eller afdryppes helt, så de er tørre og klar til brug.
Kog pastaen i rigeligt med vand.
Ta’ laksen ud af ovnen, fjern skinnet og skil kødet fra hinanden med en gaffel.
Hæld fløde+tomatpure på en pande og krydr med salt og peber. Kog ind til en passende konsistens. Når pastaen er færdig afdryppes den helt og hældes i flødeblandingen, så al pastaen “smøres” med sovsen. Tilsæt laks og rejer og rør rundt. Smag til med saften fra citronen.

Serveres helt friskt og varmt, evt. med en ekstra båd citron og noget lækkert brød med smør. Med brød som tilbehør er der til ca. 4 personer i denne portion. An på ens appetit selvfølgelig.

Kommentarer
3 kommentarer to “Frisk pasta med laks og rejer”
  1. Katrine B. siger:

    Ej, hold nu op, hvor ser det lækkert ud!
    Tror helt klart, dette står på menuen i aften!

  2. Nikoline siger:

    Det er vel nok synd, at de bliver smidt ud, men sådan er det vel bare. Selvom det er trist. Får du ellers læst noget spændende for tiden?

  3. Mia Malene siger:

    Uf ja, den var alt for god, dén ret!
    Bliver nødt til at prøve den der opskrift på et eller andet tidspunkt :D