Email Bloglovin Twitter Pinterest Goodreads

Status quo

Jeg har været utrolig effektiv på det seneste … Til at komme bagud med bloggeriet og lave absolut ingenting, vel at mærke. :skuffet: Jeg har “holdt fri” med forholdsvis god samvittighed, for jeg har ærlig talt ikke haft noget som helst kreativt, fornuftigt, interessant eller positivt at sige det meste af tiden. Og så hellere lade være. Så det har jeg gjort. Hvilket så også netop betyder at jeg har en kvart milliard blogindlæg liggende som hverken er helt eller halvt færdige, boganmeldelser der venter og billeder der hober sig op. Jeg ved ikke helt hvor meget af det jeg overhovedet kommer igennem, sådan gennem den næste tid. Nu får vi se. Til at starte med vil jeg få fixet det her, all-round indlæg og få planlagt nogle boganmeldelser til den næste tid. Så kan dén del hakkes af. :blink:

Mit liv ligner stadig ikke sig selv. Og jeg ved heller ikke hvornår det rigtig kommer til det. Men jeg er lige så stille begyndt at fylde mit “nye” liv med forskellige opgaver og foretagender som kan holde mig oprejst og i godt humør. Jeg er begyndt at kæmpe mig tilbage til et ægte smil og interesse for verden omkring mig. Hvad fremtiden bringer aner jeg ikke. Men jeg kan ikke gøre noget ved det, så hvorfor blive ved med at befinde mig tyve kilometer under jordens overflade? Så jeg prøver. Ihærdigt. En del af tiden går det fint. Nogle aftener går det knap så fint. Men folk er søde og rare mod mig. Og dét er rart.

Jeg har været til et både spændende og hyggeligt møde i Sorø, skrevet en interessant mail til de samme folk som jeg mødtes med og venter så ellers i åndeløs spænding. Eller tæt på i hvert fald. :p Hvad det nærmere drejer sig om, siger jeg ikke, før det evt. bliver aktuelt – Men I kan godt krydse fingre, for det vil være sindssygt spændende og anderledes, hvis det bliver til noget! :love:

Jeg har selvfølgelig også passet mit arbejde, stenet fire sæsonner af Gilmore Girls og har endelig fået hul på min læsning anno 2012, så nu kører det rimeligt igen. :books: Derudover har Freja og jeg puttet med dyne og alt for meget usund mad, tudet til Deans brud med Rory, for slet ikke at tale om Mufasas død og ca. alt andet semi-sørgeligt.

… Og det er pretty much mit liv fra de sidste par uger. Wow. :floejter:

Kommentarer
3 kommentarer to “Status quo”
 1. Sarah siger:

  Nu håber jeg ikke det gør noget, at jeg spørger, og hvis du ikke har lyst til at svare på det, skal du være velkommen til at lade være – men, hvad er det du har været så ked af på det sidste? Du skriver, at dit liv er ved at tage en ny drejning. Jeg ved bare ikke, om det er mig, der har overset noget, du har skrevet på din blog. Jeg er ked af at høre, at alt ikke er som det plejer at være!

  En anden ting – hvordan får du så mange forskellige forlag til at sende dig en helt masse bøger? Det er da mega fedt, hvis du bare skal anmelde dem, og så får du dem til sendt :)

  Venlig hilsen Sarah

 2. Ingrid siger:

  Hej smukke, er ked af at høre at dit liv ikke kører på skinner. Hvis du får brug for det så ved du hvor jeg er og jeg har jo en masse fritid til en snak, hvis det skulle være :-)

 3. Karoline siger:

  Jeg håber, at hvad end der har gjort dit humør dårligere, snart forsvinder, for det er bare noget rigtigt øv.

  Apropos bøgerne, så er Johnny Harboe faktisk en gammel lære af mig – jeg glæder mig meget til hvis du lavet en anmeldese, for jeg har før prøvet at læse hans tidligere bog, og den funkede altså ikke rigtig, synes jeg.