Stille før stormen …

Hvis nogle undre sig over hvor jeg er blevet af, så kommer her en lille opdatering: Jeg er syg! :syg:

De første par dage af denne uge gik med at få det sidste klar til bogudsalget, der startede onsdag. Godt hjulpet på vej af sukker, hostebolcher og lidt mere sukker. Men i det øjeblik jeg så også kunne slappe lidt af, betalte jeg så også prisen for min stress med det samme. Min hals brænder og er fuldstændig tørlagt, jeg har snot i hele kraniet, mine øjne løber i vand og min krop føles som en varm, tung bunke gele. Så jeg er syg. Jeg vidste det godt. :syg: Men jeg hader det. Og efter to dages arbejde har jeg kastet håndklædet i ringen i dag, og meldt mig syg hjemmefra. Vil prøve at blive rask til på mandag, så jeg kan komme af sted igen. Ikke mindst fordi jeg har tre aftaler i næste uge, som jeg bare nægter at aflyse! :skuffet:

Men ja … Det er altså her jeg er i dag. Under dynen, med masser af papir til næsen, samt vaseline. Lidt riskiks og tanken om noget varm kako med flødeskum. Godt pakket ind i alt for meget tøj og en kat, der ikke helt forstår hvad hendes mor laver, men til gengæld udnytter det groft og joiner dovenskaben. :P Til gengæld har jeg masser af mails liggende, som mangler svar, en konkurrence herinde der ikke er afsluttet og lidt andre sager der også burde tjekkes op på. Men det bliver senere. Når jeg har plads nok i hovedet til nogle fornuftige tanker og kan se ordentligt igen. :S

Comments

 1. says

  Eiii stakkels søde Katja, du må have rigtig rigtig god bedring. Jeg håber du kommer på højkant hurtigt når nu du slanger dig på sofaen sammen med prinsessen :-)
  Kan du ikke sms’se mig når du er frisk og jeg kan komme forbi butikken og besøge dig???
  Taaark :-)
  Pas nu på dig selv min ven.
  Masser af knus og helbredende tanker herfra :-)

 2. says

  Stakkel :-(. God bedring herfra også, håber snart du er frisk :-) . Og som vi (næsten) talte om den anden dag, så kan varm kakao med flødeskum jo gøre underværker ;-)

 3. says

  Hej Katja.
  Virkelig træls, at være syg! har selv lige været nede med inluenza i en uge og jeg kan altså kun anbefale, at spise/drikke en masse med ingefær! Det er en sikker vinder hos mig. :)

 4. says

  Puha, jeg synes du er uheldig med al den sygdom. :( Håber snart du er på dupperne igen. Heldigvis har du Freja ved din side. :blink: God bedring.

 5. says

  Åh, hvor træls :-( Rigtig god bedring til dig. Godt du har Freja til at holde dig lidt med selskab, der er altså ikke noget hyggeligere ;-)

 6. says

  Åh, din stakkel!! Det lød også som om du knoklede på, og så kender jeg i hvert fald godt det der med, at kroppen så giver helt op, når den endelig får lov til at slappe af.. Håber du snart er på benene igen! :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

CommentLuv badge